Indiska Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Indiska

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Macie Schmitt
Jag hade nyligen nöjet att handla hos Indiska och jag är mycket glad över min erfarenhet. Deras sortiment av mode, kläder och heminredning är verkligen imponerande på grund av dess höga kvalitet ti...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Indiska: En Enastående Online Shoppingupplevelse

  Jag hade nyligen nöjet att handla hos Indiska och jag är mycket glad över min erfarenhet. Deras sortiment av mode, kläder och heminredning är verkligen imponerande på grund av dess höga kvalitet till ett bra pris som passar perfekt. Dessutom var leveransen snabb vilket gjorde hela processen smidig. Det som stod ut för mig var deras hållbara sortiment. Som en medveten konsument uppskattade jag möjligheten att köpa produkter som gör en skillnad för miljön samtidigt som de ser fantastiska ut. Personalens service var också otrolig - det fanns alltid någon där för att hjälpa mig och svara på alla mina frågor om storlek eller stilrådgivning. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Indiskas onlinebutik till alla. Detta företag har verkligen lyckats skapa en lönsam affär samtidigt som de lägger vikt vid hållbarhet anseende i både sin produktutbudet såväl sina tjänster!


Andra personer tittade också på