Indiska

Alla recensioner

Indiska

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo ASOS
ASOS

Att handla kläder behöver inte vara krångligt. Idag finns ett stort utbud av butiker online som erbjuder allt från olika m&au...

Logo Floryday
Floryday

Troligtvis befinner du dig i en situation där du borde rensa ut din garderob. Många av oss har en tendens att spara saker av en ell...

Logo Jul-Tröja
Jul-Tröja

Den som firar jul vet hur mycket förberedelser som gäller. Det handlar om att laga mat och duka, fixa inbjudan till hela släkte...

Logo Gina Tricot
Gina Tricot

Ute efter en ny skjorta att ha på kontoret, kanske ett bar nya snygga byxor till en kommande utekväll eller varför inte en ny mysou...

Indiska

Har du någonsin gjort ett köp som du verkligen ångrat? Det är just sånna tillfällen man önskar att man hade läst recensioner om företaget, ellerhur? En god nyhet är att du aldrig behöver göra samma misstag igen. På ReviewsBird har vi samlat recensioner och information om företag så att du kan bli trygg inför dina kommande köp. Indiska är ett av de företagen och nedan kan du läsa allt du behöver veta om dem! 

Om Indiska
Indiska är ett klädesföretag som erbjuder hållbart mode för kvinnor med kläder som skapats med inspiration från olika delar av världen. Indiska grundades för över 120 år sedan och är från början ett svenskt familjeföretag. Idag är de verksamma i 48 butiker i skandinavien, på sin internationella hemsida och även i andra e-handelbutiker. Indiska har även ett brett sortiment av heminredning som även dessa har influenser från delar av världen.

Hållbarhet är en stor del av Indiska. Företagets ambition är att påverka och bidra till ett mer hållbart samhälle. Ett sätt att göra detta på är genom att öka andelen av hållbart material i produktionen av kläder. De ser även vikten av att ha en minskad miljöpåverkan i produkten och är något det strävar efter med hjälp av sina leverantörer. 

Indiska tar stort ansvar när det kommer till arbetsförhållanden. De har länge medverkat i projektet Peace Trust som arbetar för jämlikhet, barns rätt till skolgång samt det ekonomiska välståndet i Indien. 

Tjänster och produkter som erbjuds av Indiska
Företaget erbjuder kläder för kvinnor med inspiration från hela världen. Vid ett köp från Indiska finns det flera olika betalningsmetoder bland annat Klarna. En frakkostnad tillkommer alltid vid köp under 499 kronor och du kan välja den leveransmetod som passar dig bäst. Efter ditt köp kan du utan extra kostnad spåra ditt paket via en länk du får i din mejl. Där kan du följa ditt paket från att det lämnat lagret till att du får det i handen. 

Skulle du ångra ditt köp eller av andra skäl behöva returnera din vara så är inte det ett problem. Indiska har en returpolicy som gäller 30 dagar efter mottagen beställning. Är varor du köpt märkta med "rea" eller "lagerrensning" så gäller 14 dagar efter mottagen beställning. Du kan även välja att returnera något du handlat online i en av Indiskas fysiska butiker. På Indiskas hemsida finns en egen kategori där du enkelt kan se alla Sveriges butiker och var de befinner sig. 

Om du behöver komma i kontakt med företaget går det att göra via mail eller telefon. Kundstjänsten är öppen helgfria vardagar klockan 8-17. 

Åsiker eller klagomål
Har du handlat från Indiska? Vi vill veta allt om dina upplevelser, vare sig de är bra eller dåliga. Har du kanske köpt en vara du inte varit nöjd med? Eller har du fått ett enastående bemötade från deras kundstjänst som du vill ge beröm för? Dina åsikter hjälper inte bara företaget utan också framtida kunder när de ska genomföra sina köp. Vi på ReviewsBird uppskattar alla recensioner, långa som korta!