iMobie Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

iMobie

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Hilpert
Jag har precis använt iMobies produkt, AnyTrans, och jag måste säga att jag är imponerad. Det var så enkelt att använda och löste mitt problem med dataöverföring på nolltid. AnyTrans har också ett ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Imponerande kundservice och spännande funktionalitet!

  Jag har precis använt iMobies produkt, AnyTrans, och jag måste säga att jag är imponerad. Det var så enkelt att använda och löste mitt problem med dataöverföring på nolltid. AnyTrans har också ett brett utbud av funktioner som låter mig anpassa mina filer precis som jag vill ha dem. Det bästa med iMobie är dock kundtjänsten - de var till hjälp hela tiden! Jag hade några frågor angående produkten innan köpet och deras representant svarade snabbt. Dessutom ger de dig massor av resurser för felsökning eller andra bekymmer du kan stöta på längs vägen. iMobie erbjuder också en mängd andra praktiska verktyg, inklusive PhoneRescue som gör det lätt att återställa raderade eller förlorade filer från din telefon. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt iMobies produkter till alla som söker efter högkvalitativa verktyg för mobilhantering eller databehandling.


Andra personer tittade också på