Illustrerad Vetenskap Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Illustrerad Vetenskap

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Samir
Jag har nyligen prenumererat på Illustrerad Vetenskap och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min köp. Tidningen ger mig den senaste informationen om vetenskapens värld, presenterad på ett un...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  5 stars

  Jag har nyligen prenumererat på Illustrerad Vetenskap och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min köp. Tidningen ger mig den senaste informationen om vetenskapens värld, presenterad på ett underhållande och förvånande sätt. Jag gillar också att tidningen är mycket välgjord med snygga bilder som verkligen fångar mitt intresse. Dessutom har jag blivit imponerad av PULS-funktionen som ger mig digital tillgång till mina favorittidskrifter. Det gör det ännu lättare och bekvämare att fortsätta lära sig nya saker varje dag. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Illustrerad Vetenskap till alla som vill hålla sig uppdaterade om de senaste vetenskapsnyheterna på ett roligt och engagerande sätt.


Andra personer tittade också på