iForm Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

iForm

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Cruz Franecki
Jag har precis prenumererat på iForm och jag är helt nöjd med min upplevelse. Deras tidning ger mig inspiration och motivation till att leva en sundare vardag. Jag uppskattar verkligen det fina erb...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  iForm - Din Motivation För En Sundare Vardag

  Jag har precis prenumererat på iForm och jag är helt nöjd med min upplevelse. Deras tidning ger mig inspiration och motivation till att leva en sundare vardag. Jag uppskattar verkligen det fina erbjudandet de hade. Det var väldigt enkelt att beställa online, processen gick snabbt och smidigt. Tidningen anlände till mig inom loppet av några dagar vilket var mycket praktiskt för mig. Innehållet i tidningen är riktigt bra också! Det finns många fitness- och hälsotips som både inspirerande och informativa för alla läsare. Jag ser fram emot att bläddra igenom den senaste utgåvan så fort den släpps.


Andra personer tittade också på