ifolor Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

ifolor

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

T
Tracy
Jag har precis beställt några fotoprodukter från ifolor och jag är verkligen nöjd med min erfarenhet. Det var enkelt att navigera på deras webbplats och hitta exakt vad jag letade efter. Jag kunde ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Lättanvänd tjänst med högklassiga slutresultat

  Jag har precis beställt några fotoprodukter från ifolor och jag är verkligen nöjd med min erfarenhet. Det var enkelt att navigera på deras webbplats och hitta exakt vad jag letade efter. Jag kunde lätt anpassa mina produkter genom att ladda upp de bilder jag ville använda och välja en layout som passade mig bäst. Det som imponerade mig mest var den höga kvaliteten på slutprodukten. Bilderna såg fantastiska ut på alla de olika produkterna, från min fotobok till canvastavla och fotokorten jag beställde. Dessutom levererades allt snabbt och smidigt, precis som lovat. ifolor erbjuder verkligen förmånliga priser för sina fotoprodukter av högsta kvalitet, vilket gjorde det ännu mer tillfredsställande för mig som kund att handla därifrån. Sammanfattningsvis är mitt intryck av ifolor mycket positivt. De gör det lätt att skapa personliga och vackra fotoprodukter online till överkomliga priser, så jag skulle definitivt rekommendera dem till andra.


Andra personer tittade också på