iELM

Alla recensioner

iELM

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo ASOS
ASOS

Att handla kläder behöver inte vara krångligt. Idag finns ett stort utbud av butiker online som erbjuder allt från olika m&au...

Logo Floryday
Floryday

Troligtvis befinner du dig i en situation där du borde rensa ut din garderob. Många av oss har en tendens att spara saker av en ell...

Logo Jul-Tröja
Jul-Tröja

Den som firar jul vet hur mycket förberedelser som gäller. Det handlar om att laga mat och duka, fixa inbjudan till hela släkte...

Logo Gina Tricot
Gina Tricot

Ute efter en ny skjorta att ha på kontoret, kanske ett bar nya snygga byxor till en kommande utekväll eller varför inte en ny mysou...

iELM

Barnmode och kläder för barn är en gigantisk industri där världsomfattande märken och företag trängs med både lokala uppstickare och nätbutiker. Utbudet av barnkläder är minst sagt enormt och en effekt utav detta är att företagens och varumärkenas värderingar, ursprung och framställningsmetoder blir allt viktigare. Lägg därtill att konsumenters kunnande och tillgång till att söka information blir allt större i det informationssamhälle av idag som utvecklas i allt snabbare takt. 

iELM - ett svensk märke och familjeföretag
Varumärket iELM ägs av företaget Filip and Family SRL - Ett svenskt familjeföretag (som anno 2022 dock har sitt säte och fabrik i Rumänien), som designar och tillverkar kläder i begränsade upplagor. iELM startades 2013 och märkets namn är en ihopslagning av de första bokstäverna hos familjens fyra barn, något som också stärker uppfattningen av att företaget är just ett familjeföretag. Företagets mål är att barn i hela europa skall kunna klä sig i unika plagg till rätt pris. De vill skapa plagg i nytänkande design där fokus ligger på såväl utseende som funktion och känsla. Enkla klädesmodeller med små men unika detaljer och materialet i centrum. De flesta plaggen är unisex, tillverkas i slitstarka material samtidigt som de skall vara mjuka och bekväma även efter flertalet tvättar.
Någon fysisk butik erbjuds inte, iELM finns enbart som nätbutik där du som konsument kan handla via din dator eller telefon. Kläderna tillverkas i EU och enligt egen utsago så stödjer de lokalsamhällena där de verkar genom att bidra med goda arbetsförhållanden. 

Mer om iELM's produkter och tjänster
Ett av iELM's stora signum är att de allra flesta plaggen är är i färgrika material med starka kontraster. Sortimentet täcker samtliga årstider för både pojkar och flickor. Rent prismässigt så ligger priserna aningen högre än hos konkurrerande företagsjättar men i samma prisnivå som liknande svenska märken. iELM erbjuder även personligt tryck (mot en tilläggskostnad) på de allra flesta plaggen, vilken är en populär detalj hos kunderna och samtidigt en USP som gör att de sticker ut jämfört med många av företagets konkurrenter. På hemsidan finns även ett REA-sortiment, där det personliga trycket också är valbart (till ordinarie tryckkostnad).
Företaget är stolta över sin kundservice, med telefonsupport, vanliga frågor-avsnitt på hemsidan och kontakt via email eller hemsideformulär. Vid missnöjdhet eller eventuella fel så är köpta varor fria att skickas tillbaka inom 14 dagar. Man erbjuder fri frakt vid köp över 1.999 kr och leveranstiden är 3-5 arbetsdagar, även om det mot en extra fraktkostnad kan gå så snabbt som på 1-3 arbetsdagar.

Dela dina åsikter med oss
Vi på ReviewsBird värnar om konsumentinformation och det växande kunnandet som informationen bidrar till. Vill du dela ditt omdöme av iELM genom att skriva en recension hos oss? Du kanske har åsikter om kvaliten, om materialet eller om plaggens tvättråd? Dela det med oss. Det skulle göra oss superglada, för tillsammans kan vi hjälpa varandra att hitta rätt, oavsett vad vi letar efter. Vi hoppas självklart att vi är till stor hjälp i konsumenters informationssökande om just varumärken och produkter, vare sig det handlar om barnkläder eller om någonting helt annat.