iELM Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

iELM

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Rigoberto Schmeler
Jag har nyligen köpt några produkter från iELM och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Deras sortiment av barnkläder och babykläder är enastående och gjorda med hög kvalitet som svens...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  iELM - Fantastisk Barn- & Babyklädeshopping

  Jag har nyligen köpt några produkter från iELM och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Deras sortiment av barnkläder och babykläder är enastående och gjorda med hög kvalitet som svenskarna är kända för. Jag valde softshell jackor till mina barn, eftersom de verkar vara perfekta för vårt växlande klimat. Vad jag uppskattade mest med mitt köp var den GOTS-certifierade ekologiska bomullen som används i deras kläder. Som mamma tycker jag det är viktigt att hålla mig borta från onödiga kemikalier och giftiga material när det gäller kläderna jag köper till mina små. Med iELMs engagemang för miljön går ännu längre än vad man kan förvänta sig från ett företag idag. Jag vill också nämna deras imponerande kundtjänst - alla frågor besvarades omedelbart via telefon eller chatt, vilket gör shoppingen på webbplatsen otroligt smidig. Slutligen skulle jag starkt rekommendera att du överväger att handla din nästa omgång av barn- eller babykläder hos iELM – svensktillverkat, giftfritt siden 2012.


Andra personer tittade också på