Ideal of Sweden Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Ideal of Sweden

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Luigi
Jag har nyligen köpt ett skal för min telefon från Ideal of Sweden och jag måste säga att det var en fantastisk upplevelse! Skalarna på deras webbplats är verkligen vackra och exklusiva, det fanns ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Ideal Of Sweden - För De Bästa Mobilskalena Och Tillbehören

  Jag har nyligen köpt ett skal för min telefon från Ideal of Sweden och jag måste säga att det var en fantastisk upplevelse! Skalarna på deras webbplats är verkligen vackra och exklusiva, det fanns så många olika alternativ att välja mellan. Det tog mig ganska lång tid att bestämma mig för vilket skal som skulle bli mitt nästa skydd till min telefon. När jag väl hade valt ut mitt favoritskal gick resten av processen väldigt smidigt. Beställningen gjordes snabbt och enkelt på deras användarvänliga webbsida. Leveransen var också riktigt snabb, bara några dagar efter att jag hade lagt min order fick jag hem mitt nya skal. Kvaliteten på skalen är imponerande - de känns tåliga och hållbara samtidigt som de ger min mobiltelefon den eleganta touch som jag söker efter i ett högkvalitativt skydd. En annan positiv sak med Ideal of Sweden är alla de andra accessoarerna som erbjuds, inklusive laddare och plånboksfodral också vid sidan av telefonfodral, vilket gör det möjligt för mig att ha allt i en stilren enhet. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Ideal of Sweden till vem som helst som letar efter premiumprodukter när det gäller mobilskydd eller mobiltillbehör. Jag tror verkligen inte ni kommer bli besvikna!


Andra personer tittade också på