ICEBUG Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

ICEBUG

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Curtis
Jag har nyligen köpt ett par skor från Icebug och jag är mycket nöjd med min köpupplevelse. Deras webbplats var mycket lätt att navigera och de hade det största utbudet av Icebug-skor som jag någon...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En inspektionsrapport om 'ICEBUG'

  Jag har nyligen köpt ett par skor från Icebug och jag är mycket nöjd med min köpupplevelse. Deras webbplats var mycket lätt att navigera och de hade det största utbudet av Icebug-skor som jag någonsin har sett på en enda plats. Företaget verkar också vara väldigt hållbart, vilket är något som jag värdesätter högt när jag handlar. Jag uppskattar verkligen deras engagemang för att minska koldioxidutsläppen genom att kompensera för leveranser och deras fokus på hållbarhet i branschen överlag. Skorna jag beställde anlände snabbt inom den tid som specificerades på webbplatsen, vilket var bra. De var precis vad jag letade efter och passade perfekt i storlek. Kvaliteten på materialet och utförandet överträffade mina förväntningar. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Icebug till alla som söker högkvalitativa, bekväma skor samtidigt som de vill göra ett positivt bidrag till miljön!


Andra personer tittade också på