HusOchHemma Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

HusOchHemma

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prof. Orville Yost Jr.
Jag har nyligen köpt produkter från HusOchHemma och jag är verkligen imponerad av deras sortiment. De har verkligen allt man behöver till hemmet - från möbler och inredning, till köksutrustning och...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt produktutbud och trygga betalningar

  Jag har nyligen köpt produkter från HusOchHemma och jag är verkligen imponerad av deras sortiment. De har verkligen allt man behöver till hemmet - från möbler och inredning, till köksutrustning och trädgårdsartiklar. Det var väldigt enkelt att navigera på webbplatsen och hitta precis det jag letade efter. Ett annat stort plus var hur säkra betalningarna var på sidan. Jag kunde välja mellan flera olika betalningsalternativ som alla kändes trygga att använda. Priserna på sidan är också mycket konkurrenskraftiga, vilket gjorde min shoppingupplevelse ännu bättre. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera HusOchHemma för alla som söker ett brett sortiment av högsta kvalitet samt säkra betalningar till bra priser!


Andra personer tittade också på