HusOchHemma

Alla recensioner

HusOchHemma

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

HusOchHemma

Att göra det fint hemma behöver faktiskt inte kosta en förmögenhet och en totalrenovering, utan det kan helt enkelt räcka om man ser över sin belysningen eller färgen i taket. Om du känner att du är ute efter nya möbler och inredning, vart tänker du då vända dig? Du behöver egentligen inte leta längre eftersom du har möjligheten att kolla in vad HusOchHemma har i sitt sortiment. Innan du kollar in deras sortiment ska du inte glömma att du har på ReviewsBird gratis kan ta del av vårat recensionssortiment. 

Mer information om HusOchHemma
Det hela började med att Mattias och Ewelina under 2015 beslutade sig för att öppna nätbutik. I början drev de HusOchHemma som ett projekt på sidan av men de valde under 2016 att köra helhjärtat på butiken. HusOchHemma’s företagsidé är att erbjuda försäljning till alla produkter som finns hemma, alltid från belysning i vardagsrummet till parasoll att ha i trädgården. Under årens gång har företagets anställt flera personer och strävar hela tiden efter att bli Sveriges största webbhandel. Förutom att de vill erbjuda sina kunder både billiga och kvalitativa produkter erbjuder de även en kundtjänst som både är snabb och personlig. 

Förutom att HusOchHemma erbjuder ett gratis nyhetsbrev som vem som helst kan prenumerera på har de även visat att de är aktiva på sociala medier där de delar med sig av tankar och idéer på hur man kan inreda sitt hem.

Det som HusOchHemma erbjuder
Både produktkategorier samt sökfunktion finns tillgängliga inne på hemsidan och direkt då man besöker sajten kommer man på ett tydligt sätt kunna se ifall det är någon pågående kampanj för tillfället eller ej. Det är inga svårigheter att göra en beställning utan det är bara att lägga till valfria produkter i den virtuella kundkorgen och sedan genomföra beställningen genom att betala med ett av de flera säkra alternativen som företaget Klarna erbjuder. Detta innebär att du har möjligheten att betala direkt med kort eller via internetbanken, men eftersom möbler ibland kan vara lite värdefulla går det även att betala med faktura eller på delbetalning. Vill du göra en större shopping och väljer att spendera 1 000 kr eller mer bjuder HusOchHemma på frakten, annars läggs det förmånliga avgiften på 49 kr till på beställningen. Du kan räkna med att den vanliga leveranstiden är mellan 2 till 7 dagar och skulle något annat gälla kommer det tydligt att framgå. Det finns ännu möjligheten att göra en retur inom 14 dagar efter att du mottagit paketet och för att göra en retur ska kundtjänsten kontaktas vilket kan göras via e-post eller på telefon. 

Åsikter och omdömen om HusOchHemma
Finns det produkter i ditt hus som är köpa hos HusOchHemma? Tycker du att de har ett brett urval av varumärken, tycker du att du fick det du betalade för och fanns det några problem då di genomförde din beställning eller inte? Dela gärna med dig av tankar i en recension som du lämnar här på ReviewsBird.