Hunkemöller Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Hunkemöller

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Claude Predovic
Jag har nyligen köpt underkläder från Hunkemöller och min erfarenhet av deras produkt och tjänst var fantastisk. Det första som jag uppskattade var det stora sortimentet av olika underkläder, badkl...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv Kundupplevelse från Hunkemöller ---

  Jag har nyligen köpt underkläder från Hunkemöller och min erfarenhet av deras produkt och tjänst var fantastisk. Det första som jag uppskattade var det stora sortimentet av olika underkläder, badkläder och nattkläder på deras webbplats. Det var lätt att hitta vad jag letade efter eftersom kategoriseringen av produkterna är väl organiserad. Dessutom kan du filtrera dina sökningar baserat på stil, färg eller storlek vilket gör det ännu enklare att hitta exakt vad du vill ha. Jag blev också positivt överraskad av snabbheten i leveransen. Efter bara några dagar mottog jag min order i fint skick. Kvaliteten på de underkläder som jag beställt överträffade definitivt mina förväntningar när det gällde hållbarhet och materialval. Sammanfattningsvis så rekommenderar jag starkt Hunkemöller till alla som söker efter högkvalitativa underkläder online med utmärkt service och snabb leverans.


Andra personer tittade också på