HP Store Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

HP Store

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kariane Crist
Jag har nyligen köpt en bärbar dator från HP-butiken och jag kunde inte vara mer nöjd med min erfarenhet. Webbplatsen var lätt att navigera, så jag hittade snabbt den laptopen som jag sökte efter. ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Kundsenservice hos HP Butik

  Jag har nyligen köpt en bärbar dator från HP-butiken och jag kunde inte vara mer nöjd med min erfarenhet. Webbplatsen var lätt att navigera, så jag hittade snabbt den laptopen som jag sökte efter. Beställningssprocessen var smidig och det fanns flera betalningsalternativ att välja mellan. Laptopen kom mycket snabbare än förväntat, vilket gjorde mig väldigt glad eftersom jag behövde den till mitt arbete direkt. Produkten var exakt vad jag hade beställt och av högsta kvalitet - allt fungerar perfekt! Dessutom finns det massor av information online om hur man använder produkten på bästa sätt vilket är verkligen hjälpsamt. Jag skulle starkt rekommendera HP-butiken för någon som letar efter en dator eller skrivare eller liknande. De har ett stort utbud av produkter till konkurrenskraftiga priser, bra frakt- och betalningsalternativ plus fantastisk support.


Andra personer tittade också på