House of Dagmar Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

House of Dagmar

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Elvie Schmidt
Jag har nyligen upptäckt House of Dagmar och jag är så tacksam för det. Deras hållbara kollektioner är fantastiska, och deras onlinebutik gör det enkelt att hitta allt du behöver. Jag älskar särski...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiskt Hållbart Mode!

  Jag har nyligen upptäckt House of Dagmar och jag är så tacksam för det. Deras hållbara kollektioner är fantastiska, och deras onlinebutik gör det enkelt att hitta allt du behöver. Jag älskar särskilt deras unika modemönster, som verkligen står ut från mängden. När jag beställde från House of Dagmar fick jag också gratis frakt och returer, vilket var riktigt trevligt. Beställningen anlände snabbt och paketet hade fina detaljer som gjorde öppnandet extra roligt. Kvaliteten på kläderna var också enastående. Man kan verkligen känna hur mycket omsorg de lägger ner när man bär plaggen - de är både sköna att ha på sig och välgjorda utföranden som verkligen durar över tiden. Jag försöker verkligen hitta fler tillfällen då jag kan bära dessa kläder! Om du vill ha högkvalitativa plagg som passar alla tillfällen samtidigt som du agerar medvetet gentemot miljön, skulle jag starkt rekommendera att prova på House of Dagmar själv!


Andra personer tittade också på