holdit Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

holdit

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Rodriguez
Jag har nyligen köpt mobilskal och tillbehör från Holdit och jag är väldigt nöjd med mina inköp. Jag imponerades av deras breda sortiment av skalmönster och -färger som var i linje med säsongens tr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Enkel navigering, mångsidighet & snabbhet

  Jag har nyligen köpt mobilskal och tillbehör från Holdit och jag är väldigt nöjd med mina inköp. Jag imponerades av deras breda sortiment av skalmönster och -färger som var i linje med säsongens trender. Det var enkelt att hitta vad jag sökte på deras webbplats tack vare den intuitiva layouten. Vad som verkligen stod ut för mig var fri frakt och snabb leverans, vilket gjorde mitt köpupplevelsen ännu mer behändig. Det fanns även andra tillbehör för mobilen, inklusive fodral och hörlurar, så det finns något för alla smaker. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt Holdit på grund av dess breda sortimentet, aktuella trender samt den fantastiska kundservicen genom fri frakt samt snabb leverans.


Andra personer tittade också på