Himmelriket Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Himmelriket

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Luettgen
Jag är mycket nöjd med min erfarenhet av att handla på Himmelriket. De har ett brett utbud av sexleksaker och intimprodukter som verkligen kan krydda ens vardag. Webbplatsen är lätt att navigera, o...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Min Erfarenhet På Himmelriket

  Jag är mycket nöjd med min erfarenhet av att handla på Himmelriket. De har ett brett utbud av sexleksaker och intimprodukter som verkligen kan krydda ens vardag. Webbplatsen är lätt att navigera, och jag hittade allt jag letade efter utan problem. Produkterna är av hög kvalitet och leveranserna var snabba och diskreta, vilket gjorde mig mer än tillfredsställd. Dessutom har de bra priser jämfört med andra liknande butiker. En annan sak som sticker ut för mig var deras kundsupport-team - väldigt hjälpsamma! Jag hade några frågor om en produkt som jag inte riktigt visste hur den fungerade, men genom att chatta direkt med en agent lyckades jag lösa mitt problem inom bara några minuter. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt Himmelriket till alla som söker högkvalitativa sexleksaker eller intimprodukter - du kommer inte bli besviken!


Andra personer tittade också på