Hill Ceramic Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Hill Ceramic

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Asa Brown
Jag har precis köpt kakel och klinkers från Hill Ceramic och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Webbplatsen var lätt att använda och hade ett stort urval av produkter till konkurrenskraftiga pr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk service och snabb hemleverans från Hill Ceramic

  Jag har precis köpt kakel och klinkers från Hill Ceramic och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Webbplatsen var lätt att använda och hade ett stort urval av produkter till konkurrenskraftiga priser. Jag kunde hitta allt jag behövde för mitt nya badrum, plus några extra saker som jag inte ens tänkte på tidigare. Leveranstiden var också riktigt imponerande. Inom bara ett par dagar fick jag min beställning levererad direkt till dörren, utan problem eller fördröjningar. Kundservice var också utmärkt. Personalen var vänlig och hjälpsam när vi kontaktade dem med frågor om våra produkter innan vi gjorde vår beställning. Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera Hill Ceramic till alla som letar efter högkvalitativa kakel-och-klinker produkter samt en bekväm inköpsupplevelse online.


Andra personer tittade också på