Heromic

Alla recensioner

Heromic

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kobe Hackett
Jag nyligen köpt actionfigurer från Heromic och måste säga att jag är väldigt imponerad av deras sortiment. De erbjuder verkligen en stor mängd olika samlarprylar, allt från Star Wars till Harry Po...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  5/5

  Jag nyligen köpt actionfigurer från Heromic och måste säga att jag är väldigt imponerad av deras sortiment. De erbjuder verkligen en stor mängd olika samlarprylar, allt från Star Wars till Harry Potter. Jag var inte ensam i butiken och det gav ett härligt stämning med andra som sökte efter specifika objekt. Personalen var också hjälpsam när jag behövde råd vid mina val för vilken figurer skulle vara bäst för min smak samtidigt ha högre marknadsvärde eftersom de även agerar som investeringar. Det kändes tryggt att kunna fråga personalen om hjälp eftersom jag själv inte har så mycket kunskap inom detta område. Jag uppskattade verkligen utbudet och den trevliga atmosfären i butiken då det gav mig möjlighet till att leta runt, hitta nya produkter samt prata med likasinnade människor. Totalt sett en bra upplevelse hos Heromic och kommer definitivt återkomma för flera inköp framöver.


Andra personer tittade också på