Happy Socks Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Happy Socks

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Gottlieb
Jag har nyligen köpt ett antal strumpor från Happy Socks och jag måste säga att jag är imponerad av sortimentet som finns tillgängligt! De har verkligen alla typer av strumpor man kan tänka sig - d...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Nöjd Kund-Rekommendation

  Jag har nyligen köpt ett antal strumpor från Happy Socks och jag måste säga att jag är imponerad av sortimentet som finns tillgängligt! De har verkligen alla typer av strumpor man kan tänka sig - designerstrumpor, bekväma strumpor, söta strumpor och mer. Det som verkligen sticker ut för mig om Happy Socks är kvaliteten på deras produkter. Strumporna känns mycket mjuka och sköna mot huden samtidigt som de också stöttar mina fötter ordentligt. Dessutom så framstår deras olika designs riktigt väl på egen hand eller när du bär dem med en outfit. Min personliga favorit är parets brightly spotted standard crew sock. De är färgglada utan att vara alltför överdrivna eller schablonformade. Överlag så rekommenderar jag starkt Happy Socks för någon annan som letar efter unika men högkvalitativa strumpprodukter. Jag kommer definitivt att fortsätta shoppa där i framtiden!


Andra personer tittade också på