Happy plugs Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Happy plugs

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Lemke
Jag har nyligen köpt trådlösa hörlurar från Happy Plugs och jag är väldigt nöjd med mitt köp. Deras hörlurar var både snygga och praktiska samtidigt vilket gjorde mig intresserad av att prova dem. ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Svenska: Vackra & praktiska

  Jag har nyligen köpt trådlösa hörlurar från Happy Plugs och jag är väldigt nöjd med mitt köp. Deras hörlurar var både snygga och praktiska samtidigt vilket gjorde mig intresserad av att prova dem. Jag blev positivt överraskad när jag fick mina hörlurar så snabbt efter beställningen, det visar på deras goda fraktservice som erbjuder leverans världen över. Ljudkvaliteten på deras hörlurar var fantastisk, vilket bevisade att även om de fokuserar på mode i sin designvarumärke, prioriterar de också tekniska detaljer för ljudet. Hörlurarna sitter perfekt fast i öronen och brusreduceringen är väl fungerande - passar utmärkt när du ska lyssna på musik eller ta del av podcasts under resor eller promenader. Till slut vill jag säga att enhetsbatteriet till Happy-Plugs-hörlurarna var mycket hållbart samt enkel att ladda upp via chargern (laddare). De små detaljerna som följde med produkten såsom flera storlekar val av öronskydd talar om hur dedikerade företaget är mot sina kunder.


Andra personer tittade också på