Happy Angler Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Happy Angler

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Gaetano Kassulke
Jag nyligen beställt fiskeutrustning från Happy Angler och jag är väldigt nöjd med min köpupplevelse. Deras utbud av produkter är imponerande och det var mycket enkelt att hitta precis vad jag leta...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk onlinebutik för sportfiskeentusiaster

  Jag nyligen beställt fiskeutrustning från Happy Angler och jag är väldigt nöjd med min köpupplevelse. Deras utbud av produkter är imponerande och det var mycket enkelt att hitta precis vad jag letade efter på deras användarvänliga webbplats. Sajten var lätt att navigera genom, och tack vare den översiktliga designen behövde jag inte söka särskilt länge innan jag hittade allt jag behövde ha. Betalningsprocessen gick smidigt och då de erbjöd fri frakt blev slutpriset för min order relativt konkurrenskraftigt. När mitt paket kom, insåg jag snabbt att ingenting saknades eller hade skadats under transporten eftersom alla produkterna säkrat packat inuti kartongen på ett proffsigt vis. Sammanfattningsvis har min erfarenhet köpa från Happy Angler bara gett positiva insikter om företaget!


Andra personer tittade också på