Handla Digitalt Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Handla Digitalt

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

T
Timmy
Jag har nyligen köpt en kikarsikte från Handla Digitalt och min erfarenhet av deras tjänst var fantastisk. De hade ett massivt utbud av sportoptik som var välorganiserat på deras webbplats. Det tog...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk köpupplevelse hos Handla Digitalt

  Jag har nyligen köpt en kikarsikte från Handla Digitalt och min erfarenhet av deras tjänst var fantastisk. De hade ett massivt utbud av sportoptik som var välorganiserat på deras webbplats. Det tog mig inte mycket tid att hitta produkten jag letade efter och beställningsprocessen var lätt att följa. Vad jag uppskattade mest med Handla Digitalt var deras snabba leveransservice. Min produkt kom inom några dagar, helt perfekt för min planerade jaktutflykt i helgen! Själva kikarsiktet visade sig också vara högkvalitativt och fungerar precis som beskrivet på deras webbplats. Jag kommer definitivt att återvända till Handla Digitalt för mitt nästa inköp av sportoptik! Tack för den smidiga upplevelsen!


Andra personer tittade också på