Handelsavenyn Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Handelsavenyn

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Garrett Mertz
Jag har nyligen upplevt fantastiska köpupplevelser på Handelsavenyn. Deras sortiment av prisvärda produkter inom leksaker, hemelektronik, sport & fritid, spel, pyssel och hobby & samlarsaker är imp...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk shoppingupplevelse på HandelsAvenyn

  Jag har nyligen upplevt fantastiska köpupplevelser på Handelsavenyn. Deras sortiment av prisvärda produkter inom leksaker, hemelektronik, sport & fritid, spel, pyssel och hobby & samlarsaker är imponerande. Jag känner mig alltid välkommen där då personalen tar sig tid att assistera mig och ge råd om produkterna. Jag blev särskilt imponerad över deras utbud av leksaker för barn i alla åldrar. De hade ett brett urval från de senaste trendleksakerna till mer klassiska favoriter som jag själv älskade när jag var en liten unge. Det finns något för alla på Handelsavenyn - oavsett om du letar efter en ny sportutrustning eller den perfekta presenten till någon speciell. Att handla där har verkligen gett mig både glädje och nytta!


Andra personer tittade också på