Hallbergs Guld Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Hallbergs Guld

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mr. Americo Buckridge
Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse med att köpa smycken från Hallbergs Guld. Jag var imponerad av deras webbshop, som var lätt att navigera och erbjöd ett brett utbud av ringar, halsband och...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Sminkningar Från En Talangfullia MUA

  Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse med att köpa smycken från Hallbergs Guld. Jag var imponerad av deras webbshop, som var lätt att navigera och erbjöd ett brett utbud av ringar, halsband och armband. Efter att ha valt mitt smycke och gjort min beställning, fick jag det levererat till mig mycket snabbt. Smycket i sig var vackert gjort med högsta kvalitet av material. Det som verkligen stod ut för mig under min tid med Hallbergs Guld var dock deras kundservice. De svarade snabbt på alla mina frågor, gav rådgivning om olika produkter och var exceptionellt hjälpsamma genom hela processen. Sammantaget är jag mer än nöjd med mitt köp från Hallbergs Guld. Jag kan starkt rekommendera dem till någon annan som letar efter högkvalitativa smycken till ett överkomligt pris.


Andra personer tittade också på