Hairsale Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Hairsale

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mr. Khalid Hartmann I
Jag har precis köpt hårvårdsprodukter från Hairsale.se och jag är super nöjd med min erfarenhet därifrån! Deras sortiment av professionella produkter från välkända varumärken är verkligen imponeran...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt Service & Bred Produktsortering hos Hairsale

  Jag har precis köpt hårvårdsprodukter från Hairsale.se och jag är super nöjd med min erfarenhet därifrån! Deras sortiment av professionella produkter från välkända varumärken är verkligen imponerande. Dessutom fick jag snabb leverans och fri frakt eftersom min beställning översteg 100kr. Det som uppmärksammade mig särskilt var deras kundservice, som var förträfflig. Jag hade några frågor om vissa produkter och de besvarades omedelbart av en mycket kunnig personal. Dessutom gav de mig tips på hur man bäst använder dem för att få ut maximal effekt. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Hairsale.se till alla som letar efter högkvalitativa hårvårdsprodukter till bra priser. De har inte bara ett brett utbud utan också både snabba leveranser och god service!


Andra personer tittade också på