Gustaf och Linnea Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Gustaf och Linnea

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

T
Tomasa
Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse med Gustaf och Linnea. Deras passion för biodling, hållbarhet och honung var tydlig från början till slut. De är skickliga yrkesbiodlare som strävar efter ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En passion för Hållbarhet: En recension av 'Gustaf & Linnea'

  Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse med Gustaf och Linnea. Deras passion för biodling, hållbarhet och honung var tydlig från början till slut. De är skickliga yrkesbiodlare som strävar efter att leva en hållbar livsstil på Gotland. Under mitt besök fick jag chansen att lära mig mer om biodlingstekniker och deras process för att göra honung av hög kvalitet. Inte bara var det informativt, men det var också underhållande eftersom de gjorde allt så intressant. Det mest imponerande med Gustaf och Linnea var dock deras fokus på miljömedvetenhet. Jag lärde mig om deras commitment genom hela processen - från användning av återvunna material i bikuporna till hur de tar hand om bina på ett etiskt sätt. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt Gustaf och Linneas produkter och tjänster till alla som vill stödja en verksamhet som är engagerad i hållbarhet, biodling, honung och hållbara val!


Andra personer tittade också på