Gus Textil Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Gus Textil

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Rollin Ebert
Jag var nyligen på jakt efter nya strumpor och upptäckte Gus Textil online. Jag var först osäker på att köpa strumpor online, men jag valde ändå att ge det en chans. Min erfarenhet av Gus Textil h...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Strumpinköp hos Gustextil.se

  Jag var nyligen på jakt efter nya strumpor och upptäckte Gus Textil online. Jag var först osäker på att köpa strumpor online, men jag valde ändå att ge det en chans. Min erfarenhet av Gus Textil har överträffat mina förväntningar! Webbplatsen är lätt att navigera och sortimentet är riktigt bra. De erbjuder ett stort urval av olika typer av strumpor som passar alla behov; från sportstrumpor till mjuka bomullsstrumpor. Efter några dagar fick jag min beställning levererad direkt till min dörr - en fantastisk bekvämlighet när man inte vill eller kan besöka fysiska butiker under dessa tider. Jag blev verkligen imponerad av kvaliteten på de strumporna jag beställde. De sitter perfekt och är väldigt sköna att ha på sig hela dagen lång. Sammanfattningsvis, om du letar efter högkvalitativa strumpor som är lätta att köpa utanför en fysisk butik, rekommenderar jag starkt Gus Textils webbplats!


Andra personer tittade också på