Gshopper Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Gshopper

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Heber
Jag har nyligen köpt några Xiaomi-produkter från Gshopper och jag måste säga att jag är mycket nöjd med både produkterna och tjänsten. Hemsidan var lätt att navigera på och hittade de produkter som...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Xiaomi-shoppare-upplevelser hos Gshopper

  Jag har nyligen köpt några Xiaomi-produkter från Gshopper och jag måste säga att jag är mycket nöjd med både produkterna och tjänsten. Hemsidan var lätt att navigera på och hittade de produkter som jag letade efter utan problem. Priserna var också mycket konkurrenskraftiga. När det gäller leveransen var den snabb och problemfri. Produkterna kom i utmärkt skick tack vare välpackad förvaring under frakten. Vad som verkligen sticker ut för mig om Gshopper är deras kundservice. De svarar snabbt på alla mina frågor via e-post, och när jag hade ett mindre problem med en av mina beställda produkter löstes det omedelbart av deras supportteam, vilket gjorde hela processen smidigare. Sammanfattningsvis skulle jag definitivt rekommendera Gshopper till vem som helst som söker efter högkvalitativa Xiaomi-produkter till låga priser, samt bra service både före och efter köpet.


Andra personer tittade också på