Grooming Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Grooming

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Miss Bryana Rohan PhD
Grooming.se är en fantastisk butik för män som söker hudvårdsprodukter, rakningstillbehör samt skägg- och hårvård. Jag hade ett mycket positivt köpupplevelse på denna webbutik och blev imponerad av...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk kundupplevelse hos Grooming.se

  Grooming.se är en fantastisk butik för män som söker hudvårdsprodukter, rakningstillbehör samt skägg- och hårvård. Jag hade ett mycket positivt köpupplevelse på denna webbutik och blev imponerad av deras breda sortiment. Webbplatsens användarvänlighet gjorde det lätt att hitta vad jag sökte efter. Dessutom var deras produktsidor informativa med tydlig beskrivning av ingredienser och hur de skulle användas. Det var också mycket bekvämt att kunna få experttips genom rådgivning via telefon eller mejl om vilka produkter som passade min hy-typ bäst. Jag uppskattade den snabba leveransen av ordern och gillade verkligen hur alla produkter kom väl förpackade med ytterligare skyddande bubbelplast runt flaskor och burkar. Sammanfattningsvis, jag rekommenderar starkt Grooming.se till alla killar där ute som vill investera i sin groomingrutin på ett smidigt sätt!


Andra personer tittade också på