Greatdays Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Greatdays

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jerry Bins
Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse med Greatdays. Att boka och ge bort en upplevelsepresent har aldrig varit lättare, tack vare Greatdays sortiment av spännande och unika presentalternativ. ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv recension av Greatdays

  Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse med Greatdays. Att boka och ge bort en upplevelsepresent har aldrig varit lättare, tack vare Greatdays sortiment av spännande och unika presentalternativ. Jag valde att överraska min partner med en weekend på spa, för att fira vår årsdag. Bokningen gick smidigt och jag imponerades verkligen av hur proffsiga och hjälpsamma deras kundtjänst var när jag hade några frågor angående vårt boende under helgen. Vi blev väl omhändertagna från början till slutet, både vad gäller logi och själva spa-upplevelsen. Det härliga med Greatdays är också att de riktigt förstår värdet av detaljer i sina paketerbjudanden – allting var snyggt presenterat i ett fint kuvert som vi fick öppna tillsammans inför själva resan. Det gjorde äventyret så mycket mer speciellt än om vi bara hafttripp-detaljerna på mejl eller muntligt instruktionerna. Om du letar efter den perfekta födelsedags- eller bröllopspresenten kan jag starkt rekommendera Greatdays hemsida där du garanterat kommer hitta inspirerande idéer. Sammanfattningsvis skulle jag vilja säga - Ett stort tack till teamet bakom Googledays.se kanon jobbat!


Andra personer tittade också på