GravyrButiken Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

GravyrButiken

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Afton Stroman
Jag nyligen köpt ett personligt graverat present från GravyrButiken och jag är väldigt imponerad. Beställningen var enkel att lägga, och de hade goda alternativ att välja mellan. När jag fick min o...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv recension för 'GravyrButiken'

  Jag nyligen köpt ett personligt graverat present från GravyrButiken och jag är väldigt imponerad. Beställningen var enkel att lägga, och de hade goda alternativ att välja mellan. När jag fick min order, insåg jag hur mycket omsorg som faktiskt hamnade i den lilla detaljen av graveringen. Kvaliteten på produkten var absolut överlägsen samt priset rimligt för tjänsten. Hela shoppingupplevelsen med GravyrButiken var positiv. Produkten kom fram snabbt och på ett effektivt sätt vilket gjorde processen så mycket bekvämare än vad det kunde ha blivit annars genom andra leverantörer av likande tjänster. Sammanfattningsvis rekommenderar jag verkligen GravyrButiken till alla som letar efter personliga presenter eller graverade skyltar av högsta kvalitet till bra priser.


Andra personer tittade också på