Graviditetskollen Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Graviditetskollen

0% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
D
Jag är oerhört missnöjd med er bristfälliga kundsupport och jag kommer absolut inte handla där jag får dåligt bemötande, trasig leverans och ingen återbetalning. 1. Jag får hem en vara som är t...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Kosttillskott järn

  Jag är oerhört missnöjd med er bristfälliga kundsupport och jag kommer absolut inte handla där jag får dåligt bemötande, trasig leverans och ingen återbetalning.

  1. Jag får hem en vara som är totalt söndertrasad vid leverans, en glasflaska som gått sönder. Då har jag dessutom väntat 5 dagar. Jag blir ombedd att fotografera den och skär mig på glaset.
  2. Jag får svar från en människa (inte en bot) att ni sett mitt meddelande om att jag inte vill ha en ny vara utan hellre pengarna tillbaka. Ändå skickar ni ut ny vara till mig.
  3. Jag får som svar att det står i era villkor att reklamation skickar ut paket automatiskt (som jag själv inte hittar i era villkor att det står nånstans) och att jag måste betala porto och gå igenom besväret att skicka tillbaka den vara som jag fått som jag inte bett om.


Andra personer tittade också på