GOSH Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

GOSH

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Grayce Walker
Jag nyligen köpte några skönhetsprodukter från GOSH COPENHAGEN och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Jag hittade allt jag behövde inom smink, hudvård och doft på deras webbplats och...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk E-handelsbutik För Skönhet: Min Erfarenheter Med GOSH

  Jag nyligen köpte några skönhetsprodukter från GOSH COPENHAGEN och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Jag hittade allt jag behövde inom smink, hudvård och doft på deras webbplats och beställningsprocessen var snabb och enkel. En sak som jag verkligen uppskattar med GOSH är det breda utbudet av produkter - oavsett vilken typ av produkt du letar efter finns det stora chanser att de har den tillgänglig för dig. Dessutom erbjuder de också fri frakt vid köp över ett visst belopp, vilket är mycket bekvämt. När mina produkter kom fram blev jag imponerad över hur välpackade de var. Allt anlände i perfekt skick och hade inte blivit skadat under transporten. Således rekommenderar jag definitivt GOSH COPENHAGEN till alla som söker högkvalitativa skönhetsprodukter online. Deras prisvärda priser, stora sortiment av produkter samt snabba leverans- & beställningsservice gör dem till ett självklart val för mig när det gäller online-skönhetsshopping.


Andra personer tittade också på