Golvpoolen

Alla recensioner

Golvpoolen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Golvpoolen

Badrummet är kanske det rummet i hemma man vill att ska kännas extra fräsch, kanske det och köket. Vad kan man göra för att skapa en lyxigare känsla i sitt badrum, men man kanske inte kan eller får renovera som hela rubbet? Om man kan så kommer hela känslan i rummet att ändra om man väljer att byta ut kaklet. Om man vill göra en lite mindre förändring kan man köpa lite nya prylar såsom: lampor, duschdraperi eller lite nya handdukar. Om du vill renovera om glöm då inte att kolla in vad Golvpoolen har att erbjuda. 

Mer om Golvpoolen
Svenskt företag som är verksamma inom marknaden som säljer golv, kakel och andra produkter till badrummet. Golvpoolen är både verksamma online via sin nätbutik men de har även ett flertal fysiska butiker i flera städer i Sverige. Golvpoolen erbjuder även sina kunder ett digitalt showroom där kunderna har möjligheten att bygga sitt eget badrum och se hur olika golv och kakel skulle passa in. 

Vad erbjuds hos Golvpoolen?
Golv, kakel och klinker, badrum, verktyg är några av de olika produktkategorierna som finns inne på företagets hemsida. Den som redan vet vad hen är ute efter kan smidigast direkt använda sig av sökfunktionen för att söka bland produkterna i hela sortimentet. Alla priser inne på sajten är skrivna i svenska kronor, men det går att handla hos dem både som privatperson och företag (inklusive eller exklusive moms). Golvpoolen levererar endast sina ordrar till kunder inom Sverige samt att de erbjuder fri frakt. Kunden har möjligheten att betala extra för att få sitt paket så snabbt som möjligt. Det går att beställa produkter som redan är lagerförda men även sådana som måste beställas in, detta innebär att leveranstiderna varierar. Om kunden får hem sitt paket men kanske upptäcker att hen fått hel produkt eller inte känner sig nöjd är det fullt möjligt att ännu inom 14 dagar göra en retur. För att göra en retur ska kunden fylla i et formulär och om hen vill nå kundtjänsten är det möjligt via telefon eller e-post. Eftersom Golvpoolen säljer möbler och andra sköra saker kan de ibland gå sönder innan kunden hinner få hem dem, om det skulle hända ska en reklamation lämnas in som redan reds ut. 

Åsikter och tankar om Golvpoolen?
Har du kanske beställt en dusch eller kanske nya fina kakel från Golvpoolen ska du inte tveka med att skriva en recension som du lämnar här inne på ReviewsBird. Du kan till exempel berätta om du var nöjd med de produkter du fick hem, om du tror att du kommer handla hos dem igen och om deras produkter är värda sitt pris eller inte. Det är omdömen som gör att allt fler blir nöjda. Glöm inte att du inne hos oss även kan läsa recensioner om andra företag och nätbutiker.