Golvpoolen Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Golvpoolen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

T
Thad Brekke
Jag har nyligen upplevt en fantastisk kundservice hos Golvpoolen och jag vill gärna dela med mig av min erfarenhet. Att välja rätt golv, kakel eller badrum kan vara svårt, men Golvpoolen gjorde hel...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Exceptionell Kundservice Hos Golvpoolen

  Jag har nyligen upplevt en fantastisk kundservice hos Golvpoolen och jag vill gärna dela med mig av min erfarenhet. Att välja rätt golv, kakel eller badrum kan vara svårt, men Golvpoolen gjorde hela processen mycket enklare och bekvämare för mig. En av de bästa sakerna med Golvpoolen är deras gratis varuprover, vilket hjälpte mig att visualisera hur produkterna skulle se ut i mitt hem. Dessutom var deras personal mycket kunnig och tillmötesgående när det kom till att svara på alla mina frågor om olika materialalternativ och prisramar. Detta ledde också till att jag valde att handla från dem både i butik och online, beroende på vad som var mest praktiskt för mig vid den tidpunkten. De hade ett stort sortiment av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser samt snabb hemleverans över hela Sverige. Sammanfattningsvis vill jag verkligen rekommendera Golvpoolen eftersom de erbjuder exceptionell service och kvalitetsprodukter inom golv-, kakel-och badrumsindustrin.


Andra personer tittade också på