Godisboxen Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Godisboxen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Edythe Bauch
Jag har nyligen skickat en godisbox till min vän med Godisboxen.se och jag måste säga att det var en fantastisk upplevelse. Att kunna skapa en personlig present genom att ladda upp ett eget foto på...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En läcker överraskning: recension av Godisboxen

  Jag har nyligen skickat en godisbox till min vän med Godisboxen.se och jag måste säga att det var en fantastisk upplevelse. Att kunna skapa en personlig present genom att ladda upp ett eget foto på presentboxen är verkligen något som sticker ut hos detta företaget. Jag var också imponerad av den snabba leveransen av produkten inom bara några dagar efter beställning, utan extra kostnad för frakt! Det gjorde hela processen mycket smidigare och mindre stressande än vad jag hade väntat mig. Men mest imponerade jag blev ändå av kvaliteten på själva godiset. Min vän berättade senare att allting i lådan smakade underbart och var verkligen färskt - vilket är precis hur man vill ha sitt godis! Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Godisboxen.se för alla som letar efter en fin present eller bara vill unna sig något gott. Fri frakt, kort leveranstid och högkvalitativt godis gör denna sajt till ett fenomenalt val när det kommer till online-godisleveranser.


Andra personer tittade också på