Go Dream

Alla recensioner

Go Dream

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Go Dream

Livet är för kort för att inte uppleva saker. Vissa tror kanske att när man ska uppleva saker handlar det om att resa jorden runt men det behöver inte vara så. Det räcker med att man besöker en ny stad, tar upp en ny hobby eller varför inte besöker en ny restaurang. Företaget Go Dream vill att man ska kunna uppleva så mycket som möjligt och av den enkla orsaken erbjuder de upplevelser. 

Här på ReviewsBird kan du läsa mer om kvaliteten, priserna och tillgängligheten på upplevelserna hos bland annat Go Dream. 

Mer om företaget Go Dream
För några år sedan fick en man vid namnet Nicolai det tragiska beskedet att han hade en genetisk ögonsjukdom vilket betydde att han var tvungen att förbereda sig på att gå med blindkäpp vid 50 års åldern. Efter att han fick beskedet kände han att han var tvungen uppfylla sina drömmar om att bli entreprenör. Efter att han fick diagnosen gifte han sig med sitt livs stora kärlek och de skaffade tre barn tillsammans, han sa upp sig från sitt jobb och började med en egen verksamhet som idag är känd som Go Dream. Företagets mission har sedan staren varit att erbjuda upplevelser till så många som möjligt där ute. De första åren var det rätt tufft för företaget men under årens gång har de hela tiden utökat sitt kundtantal och idag ger verksamheten lön åt 50 personer. Idag har Nicolai cirka 40% av sin syn kvar men han har en strak viljan att fortsätta arbeta som entreprenör och leva ut sina drömmar. 

Det som Go Dream erbjuder
Alla de olika upplevelserna som finns tillgängliga har färdigt blivit indelade i anpassade kategorier såsom: mat och gastronomi, hobby och fritid, resor och övernattningar med mera. Det går även att filtrera för att endast se upplevelser som är populära eller de som är inom en viss prisram. Efter att du hittat den upplevelsen du antingen vill ge bort eller behålla själv kan du betala för inköpet med en av de olika betalningsmetoderna. Du kan själv bestämma om du vill få hem upplevelsen på posten eller om det räcker att ha den via mejlen. Du har tre år och tre månader på dig att göra din upplevelse och om du av någon andning känner att du skulle vilja byta ut en upplevelse mot en annan kan du göra det helt kostnadsfritt. Om du har några frågor kan du börja med att läsa svaren till de oftast ställda frågorna, om du efter det ändå personligen vill nå Go Dream går det via e-post eller på telefon. 

Åsikter och tankar om Go Dream
Om du är en person som besitter erfarenheter av Go Dream tycker vi att du här på våran sajt ska lämna en oberoende recension. Du kan skriva en fritt formulerad recension där du berätta dina tankar och åsikter om företaget och det som de har att erbjuda. Gratis är det att göra världen till en bättre plats genom recensioner.