Go Dream Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Go Dream

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Miss Anita Kohler III
Jag har nyligen köpt en upplevelsepresent från Go Dream och jag kan inte vara mer nöjd med min erfarenhet! De hade verkligen ett stort urval av olika aktiviteter att välja mellan, allt från matlagn...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv upplevelse med Go Dream

  Jag har nyligen köpt en upplevelsepresent från Go Dream och jag kan inte vara mer nöjd med min erfarenhet! De hade verkligen ett stort urval av olika aktiviteter att välja mellan, allt från matlagningskurser till adrenalinpumpande äventyr. Det var lätt att hitta det perfekta alternativet för min vän som skulle åka på en födelsedagspresent. Dessutom var priserna väldigt rimliga, vilket gjorde det möjligt för mig att välja lite extra tillbehör till presenten. När jag beställde online så gick det smidigt och snabbt. Jag valde hemleverans av mitt E-presentkort och fick direkt en bekräftelse på min order via e-post. Det bästa var dock när mitt paket kom fram bara tre dagar senare - imponerande! Eftersom jag nu bor långt ifrån affären fanns risken givetvis att erbjuda retur men efter telefonkontakt med den kundservicen blev alla frågor besvarade ordentligt samt problemfritt utfört genom epostskommunikation. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Go Dream för alla dina presentbehov! Fler än 180 olika upplevelser, prisvärda alternativ och kostnadsfri bytesrätt gör detta ställe helhetsmässig toppen!


Andra personer tittade också på