Global Tools Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Global Tools

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mark Schuppe
Jag är mycket nöjd med mitt köp från Global Tools. Deras sortiment av verktyg och maskiner är imponerande, och jag hittade allt jag behövde för mitt senaste projekt på deras webbutik. Det bästa me...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Recension av 'Global Tools'

  Jag är mycket nöjd med mitt köp från Global Tools. Deras sortiment av verktyg och maskiner är imponerande, och jag hittade allt jag behövde för mitt senaste projekt på deras webbutik. Det bästa med min upplevelse hos Global Tools var deras kundservice. De var mycket hjälpsamma när jag hade frågor om olika produkter i deras utbud, och de erbjöd även tips om hur man använder vissa verktyg på ett effektivt sätt. En annan sak som jag uppskattade var den moderna nätbutiken som ändå hade traditionella värderingar - det gjorde mitt inköp både smidigt och enkelt. Sammanfattningsvis skulle jag rekommendera Global Tools till alla hobbyhantverkare eller professionella som söker högkvalitativa verktyg. Jag blev överlag väldigt imponerad av sortimentet samt kundservicen och kommer definitivt att handla här igen vid behov.


Andra personer tittade också på