Global Tools

Alla recensioner

Global Tools

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo iPhonebutiken
iPhonebutiken

En av de mest använda, sålda och köpta mobilerna på marknaden är ändå iPhone. De har redan under många ...

Logo Dustin Home
Dustin Home

Om du är ute efter en ny mobil, en iPad till dotterns födelsedag eller varför inte ett nytt redskap till köket kan du sluta let...

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Teknikhouse
Teknikhouse

Många har under dagens gång mobilen klistrad i handen, men det är faktiskt inte så konstigt eftersom man idag kan göra ...

Global Tools

Om du kanske gillar hantverk eller att skapa saker ska du inte glömma att kolla in sortimentet hos Global Tools, eftersom de erbjuder sina kunder kvalitativa verktyg inom flera olika kategorier. Nöjd vill man bli oavsett vad man köper, hur kan man då öka sina chanser att faktiskt bli nöjd? Jo, genom att spendera lite tid här hos oss på ReviewsBird eftersom du här kostnadsfritt kan läsa recensioner och erfarenheter. 

Mer om Global Tools
Global Tools har funnits på den svenska marknaden sedan 2015 och har sedan dess drivit sin moderna webbshop med goda handelsvärderingar och en traditionell kundservice. Global Tools har ett utbud som består av verktyg, maskiner och säkerhetsutrustning och hos dem kan du finna ett av Skandinaviens största sortiment inom branschen. Företaget har flera års erfarenhet eftersom de grundades redan år 2010 men fanns då endast på den danska marknaden. Huvudkontoret ligger ännu idag i Danmark men de erbjuder som sagt sina produkter även till svenska och norska kunder. Global Tools vill erbjuda produkter till alla typer av personer, så oberoende om du driver en stor byggfirma eller om du är en hobbyhantverkare kan du hitta något i deras sortiment. 

Det som Global Tools erbjuder sina kunder
Produkterna har smidigt nog blivit indelade i kategorier inne på sajten såsom: maskiner och elverktyg, tekniska artiklar, verktyg och så vidare. Om du redan vet vad du är ute efter kan du genast ty dig till sökfunktionen där du kan söka bland alla deras 40 000 produkter. Du som kund kan välja om du vill se priserna inklusive eller exklusive moms men oavsett är de skrivna i svenska kronor. Inga konstigheter när det kommer till inköp, utan lägg till valfria produkter i kundkorgen och genomför sedan köpet. Hos Global Tools finns det tre olika nivåer för frakten och den räknas alltså ut utgående från vikten på paketet. Som kund behöver du givetvis endast betala en summa för frakten men om du beställer flera olika typer av varor kan de anlända i flera olika paket. Global Tools lagerför själva inte sina produkter utan ibland kan de skickas direkt från producenterna som ligger i något annat land, detta innebär att leveranstiderna varierar men kunder i Sverige kan räkna med en leveranstid på 3-12 dagar. Global Tools tycker inte att man ska behöva stressa sina beslut och erbjuder därför 60 dagars ångerrätt från och med att en vara mottagits. Om du har några frågor du vill ställa direkt till företaget har de en kundtjänst som kan nås via e-post eller på telefon. 

Åsikter, tankar och omdömen om Global Tools
Är du en hantverkare som beställt hem något från Global Tools? Om du är det, blev du då nöjd eller inte? Skriv gärna en recension där du berättar mer om dina erfarenheter av företaget. Du kan berätta om du tycker att prissättningen är bra, om verktygen verkligen är kvalitativa och om du rekommenderar andra hantverkare att handla där eller inte.