GLIMJA Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

GLIMJA

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dr. Magnus Legros III
Jag har precis upptäckt GLIMJA och jag är verkligen imponerad av deras utbud av hälsoprodukter. Att välja rätt produkter i den enorma djungeln av kosttillskott, örter och naturlig hudvård kan vara ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Bedömning: 5/5 Titel: Hälsa blir lättare med GLIMJA

  Jag har precis upptäckt GLIMJA och jag är verkligen imponerad av deras utbud av hälsoprodukter. Att välja rätt produkter i den enorma djungeln av kosttillskott, örter och naturlig hudvård kan vara en överväldigande uppgift, men tack vare GLIMJAs rariteter känner jag mig mer informerad om vad jag ska köpa. Deras webbplats är väldigt lättnavigerad och deras beskrivningar hjälper till att förtydliga vilka resultat man kan förvänta sig från varje produkt. Förutom det fantastiska urvalet skickade Glimja min beställning snabbt och samtidigt var emballaget väldigt snyggt designat med små uppmaningar att fira fördelarna med ett hälsosamt liv. Det kanske inte låter som mycket, men dessa små detaljer visar att de verkligen bryr sig om sina kunder. Totalt sett skulle jag definitivt rekommendera GLIMJA till någon som letar efter högkvalitativa hälsoprodukter!


Andra personer tittade också på