Glenmuir Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Glenmuir

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Harris
Jag har nyligen köpt några golfkläder från Glenmuir och jag måste säga att jag är väldigt imponerad av produkterna. Kläderna var mycket väl gjorda och hade en hög kvalitet på materialet. När det g...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Golfkläder - Premium Produkter från Glenmuir

  Jag har nyligen köpt några golfkläder från Glenmuir och jag måste säga att jag är väldigt imponerad av produkterna. Kläderna var mycket väl gjorda och hade en hög kvalitet på materialet. När det gäller utbudet, så erbjöd de ett brett sortiment där man kunde hitta allt från skjortor till jackor. Dessutom fanns det olika färger och storlekar att välja mellan vilket gör det lättare att hitta något som passar ens smak. En annan sak som verkligen imponerade mig var den personliga touchen med fri gravering eller brodyr på plaggen. Detta gör verkligen skillnad eftersom jag nu har ett unikt plagg som ingen annan har. Sammanfattningsvis skulle jag rekommendera Glenmuir för alla golfspelare där ute, deras produkter är definitivt värda priset och personalen på toppklass.


Andra personer tittade också på