Glamazon.se Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Glamazon.se

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Alisha Price
Jag har precis köpt några produkter för skäggvård och rakning från Glamazon.se och jag är mycket nöjd med min shoppingupplevelse. Webbplatsen var väldigt lätt att navigera på och jag hittade alla p...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Glamazon: Enkel Shopping-Uppevelse Online

  Jag har precis köpt några produkter för skäggvård och rakning från Glamazon.se och jag är mycket nöjd med min shoppingupplevelse. Webbplatsen var väldigt lätt att navigera på och jag hittade alla produkter som jag behövde inom bara några minuter. Breddutbudet av produkter för hudvård, rakning och grooming var verkligen imponerande. Dessutom fanns det massor av information om varje produkt, inklusive riktlinjer för hur man använder dem på bästa sätt. Detta gjorde det enkelt för mig att välja de rätta sakerna. Jag måste också berömma snabb leverans! Produkterna kom fram till mig dagen efter beställningen vilket är fantastiskt bekvämt.Med olika betalningsalternativ kan du garanterat hitta en betalningsmetod som passar dig. Sammanfattningsvis hade jag en utmärkt kundupplevelse hos Glamazon.se tack vare deras breda sortiment, användbar produktinformation och snabba fraktgjorda i Sverige (!), så om du också söker bra prylar rekommenderar jag urladdnigsställets erbjudanden!


Andra personer tittade också på