Gina Tricot

Alla recensioner

Gina Tricot

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo ASOS
ASOS

Att handla kläder behöver inte vara krångligt. Idag finns ett stort utbud av butiker online som erbjuder allt från olika m&au...

Logo Floryday
Floryday

Troligtvis befinner du dig i en situation där du borde rensa ut din garderob. Många av oss har en tendens att spara saker av en ell...

Logo Jul-Tröja
Jul-Tröja

Den som firar jul vet hur mycket förberedelser som gäller. Det handlar om att laga mat och duka, fixa inbjudan till hela släkte...

Logo About You
About You

Vart vänder du dig om du ska köpa nya kläder? Om vi ska vara helt ärliga så finns det så pass många olika alt...

Gina Tricot

Ute efter en ny skjorta att ha på kontoret, kanske ett bar nya snygga byxor till en kommande utekväll eller varför inte en ny mysoutfit att ha hemma? Det finns så många nätbutiker i dagsläget så det är inte alls enkelt att veta vart man ska börja, ska man ty sig online eller kommer det vara bättre att köpa kläder i fysiska butiker? Befinner man sig i denna situationen kan man helt själv välja var man vill shoppa men vi på ReviewsBird kan vara lite hjälp på traven eftersom vi presenterar recensioner för dig. I detta fallet om modemärket Gina Tricot. 

Mer information om Gina Tricot
Gina Tricot är grundat och lanserat i Sverige och erbjuder idag mode till kvinnor mer än 30 olika länder. Gina Tricot har funnits sedan 1997 och då var de starkt inne på att erbjuda sina kunder trikåtoppar. Under årens gång har de vuxit och därmed valt att både förnya och förstora sitt urval vilket har gjort så att det idag är en internationell modestation. Mycket mode för lite pengar är företagets affärsidé, och det har det varit från första början. Idag driver Gina Tricot cirka 160 fysiska butiker utspridda i flera olika länder samt e-handel i hela Europa. På företaget arbetat det 1 900 personer varav hela 98% av alla dem är kvinnor. Företaget satsar på att lyfta fram kvinnor och det uppnår det genom att erbjuda kläder i olika stilar och material för att de ska passa så många former på kroppar det bara går. 

Produkter och tjänster som Gina Tricot erbjuder
Alla kläder är färdigt indelade i anpassade kategorier på sajten men om du känner att du har slut på idéer eller inte riktigt vet vad du ska köpa kan du kolla in hela topplistan. Efter att du hittat de produkter du vill köpa kan du betala direkt med kort eller via internetbanken, men det går även tack vare Klarna att betala senare på faktura eller dela upp betalningen under flera månaders tid. Gina Tricot strävar alltid efter att packa ihopa och skicka iväg alla beställningar så snabbt det bara går och därför kan du räkna med en leveranstid på upp till tre arbetsdagar från och med att paketet lämnar lagret. Väljer du att handla för 400 kr eller mer behöver du inte betala något alls för frakten, dock gäller inte det alla fraktmetoder. Tagit fel storlek? Oroa dig inte, hos Gina Tricot har du möjligheten att returnera produkten antingen online eller genom att besöka en fysisk butik. 

Åsikter och recesioner om Gina Tricot
Gina Tricot är ett känt varumärke som många handlat hos, vilket får mig att du att även du har handlat hos dem? Om du har det, då kan väl du lämna en recension här inne hos oss. Berätta om du tycker att storlekarna är bra eller inte, erbjuder de produkter som passar din stil och varför tycker du att man ska/inte ska handla hos dem?