Gina Tricot Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Gina Tricot

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Myles Treutel PhD
Jag nyligen besökte Gina Tricot för att köpa några kläder. Jag blev imponerad av utbudet av senaste trender och stilar till överkomliga priser. Sortimentet var verkligen feminint, chic och unikt - ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Recension: En Imponerande Upplevelse Hos Gina Tricot

  Jag nyligen besökte Gina Tricot för att köpa några kläder. Jag blev imponerad av utbudet av senaste trender och stilar till överkomliga priser. Sortimentet var verkligen feminint, chic och unikt - precis vad jag sökte! Det som verkligen stack ut var kvaliteten på kläderna; tyget kändes mjukt mot min hud, vilket gjorde det bekvämt att bära hela dagen. Dessutom fanns det ett bra urval av passformar för alla olika former och storlekar. Tjänsten var en annan höjdpunkt - personalen gick utöver sina plikter för att hjälpa mig hitta rätt storlek och stil som passade mig perfekt. De frågade också om jag ville ha allt paketerat i en stilfull presentpåse utan extra kostnad, vilket visade att de brydde sig om min upplevelse hos dem. Sammanfattningsvis skulle jag definitivt rekommendera Gina Tricot till andra kvinnor som letar efter prisvärda och trendiga kläder med högsta kvalitetsservice.


Andra personer tittade också på