Gearbest

Alla recensioner

Gearbest

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prof. Caesar Corkery IV
Jag har nyligen handlat från Gearbest och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Jag hittade det specifika produkten som jag sökte efter till ett överkomligt pris. Det fanns också ett br...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Gearbest: Affordabel Kvalitet, Rolig Shopping

  Jag har nyligen handlat från Gearbest och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Jag hittade det specifika produkten som jag sökte efter till ett överkomligt pris. Det fanns också ett brett utbud av olika märken som gjorde det lättare för mig att jämföra och välja den bästa produkten för mig. Frakten var också väldigt bekväm eftersom de erbjuder flera leveransalternativ, så jag kunde välja vad som passade mig bäst. Betalningssäkerheten gav mig också lugn eftersom mitt kortuppgifter hanterades med försiktighet. Sammanfattningsvis uppskattar jag verkligen Gearbests målsättning om högkvalitativa produkter till rimliga priser samtidigt som de erbjuder en rolig shoppingupplevelse. Jag kan helt klart rekommendera dem.


Andra personer tittade också på