Gaminggadgets Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Gaminggadgets

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Stan Ankunding
Jag är så nöjd med min erfarenhet av GamingGadgets! Jag köpte några tillbehör för att uppgradera min gaming-setup och hela processen var smidig och bekväm. Webbplatsen har ett brett sortiment av ga...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En gamers dröm - Shopping hos GamingGadgets

  Jag är så nöjd med min erfarenhet av GamingGadgets! Jag köpte några tillbehör för att uppgradera min gaming-setup och hela processen var smidig och bekväm. Webbplatsen har ett brett sortiment av gamingrelaterade produkter och det gjorde det enkelt för mig att navigera och hitta vad jag behövde. Det som verkligen utmärkte sig för mig var den fantastiska kundservicen. Personalen var mycket kunniga om produktutbudet vilket hjälpte mig att fatta informerade beslut om mitt köp. De svarade också snabbt på alla mina frågor och gav mig tips på andra relevanta produkter baserat på mina preferenser. Priserna hos GamingGadgets var mycket konkurrenskraftiga, så jag tror inte att jag hade kunnat hitta dessa produkter billigare någon annanstans. Slutsats: Om du är en gamer eller esportfan som söker efter bra priser, brett utbud samt högklassig kundservice, skulle jag starkt rekommendera GamingGadgets!


Andra personer tittade också på