Vilken typ av gamingstol kan jag använda?

Vilken typ av gamingstol kan jag använda?
Nätbutiker

När du väljer den bästa spelstolen för dig kan du vara säker på att din mest värdefulla ägodel är i goda händer – nej, inte din nya grafikprocessor, utan din ömtåliga kropp. Varför spendera mycket pengar på en extrem gamingstol bara för att försumma din hälsa?

Din hållning

Många av de bästa datastolarna känns dock som överkompensation: Wannabe races bucket seats och gamingstolar med sataniska runor tar över scenen. Vi har sett till att det också finns några smala kontorsstolar där ute, som den fantastiska Herman Miller X Logitech G. Vart du än går, var uppmärksam på din hållning. Det kanske inte står högst upp på din lista om du ska ut på en tio timmar lång vandring, men vi rekommenderar att du inte bortser från ergonomin.

Vi har testat allt från ergonomiska stolar till gamingfåtöljer från de mest populära företagen och nätbutiker för att hjälpa dig hitta en lyxig och prisvärd plats att parkera din rumpa. Så ta en titt på listan och skäm bort din rumpa med något speciellt. Det finns flera alternativ av billiga stolar om det är vad du är ute efter.

Finns många artiklar som visar de negativa sidorna med att sitta stilla hela tiden och därav finns det många alternativ till stå-skrivbord. Kanske du tror att PC-spelare inte älskar den enkla stolen längre.

Det kunde inte vara längre från sanningen

En som håller på med gaming eller arbetar på kontor tillbringar vi en betydande del av dagen med att sitta framför skärmar. Eftersom de flesta av oss inte har några planer på att ändra det någon gång, är det bara vettigt att göra det i en bra stol. Så vi började hitta en.

Ja, vi vet att det är dåligt för dig att sitta för länge. Dock är verkligheten att det är lika illa för dig att stå för länge, så svaret är att flytta på dig. Ta pauser, gå upp och rör på dig minst varje timme. Eller ändra din position från stående till sittande varje timme så att du inte står för länge heller.

När du skriver och arbetar vid datorn behöver du en mer upprätt hållning så att du kan behålla en neutral ryggradsposition. Då du byter till spelläge kanske du vill luta dig tillbaka lite för att slappna av i nedre delen av ryggen, och det finns gamingstolar till för alla behov.

En annan funktion du bör leta efter då du ska köpa ny stol är ett reglage för sätet, även om detta vanligtvis finns på dyrare modeller. Detta gör att du kan flytta din rumpposition framåt eller bakåt i förhållande till ryggstödet.

Är spelstolar verkligen värda sitt pris?

De bästa spelstolarna kommer att fullborda din PC-installation ur mer än bara en estetisk synvinkel. Eftersom du sannolikt kommer att sitta framför din dator i timmar, kommer de också att ge dig det stöd du behöver för att hålla din ryggrad frisk.

Du kan hitta bra och dåliga exempel på båda, och tro oss, det finns många. Vissa kontorsstolar är bra för spel och vice versa, och det finns "kontorsstolar" som Herman Miller Embody som spänner över gränsen mellan de två.

I verkligheten handlar det om att hitta rätt för dig, och det är ofta en spelstol, för låt oss inse det, du gillar den. Det är en bra anledning att ta det beslutet. Se bara till att du inte offra komfort och ergonomi för stil och känsla.

En billig kontorsstol kan vara ett bra val om du vill spara pengar och sitta bekvämt.

Är spelstolar bra för din hållning?

De bästa spelstolarna är bra för dig och din rygg. När det kommer till att designa en stol är svankstöd viktigt. Det första du bör leta efter i en ny gamingstol är om den har inbyggt stöd för att hjälpa din kropp att behålla en idealisk hållning. Vissa kommer till och med med svankstödskuddar som fungerar till viss del. Multijusterbara armstöd, klädsel och övergripande stil är också viktigt; kom ihåg att dessa funktioner inte är billiga.

Olika stolar för olika kroppstyper?

Olika stolsmodeller är designade för att passa olika kroppsstorlekar och vikter, så kontrollera om stolen passar. Var också uppmärksam på sitsens bredd och djup. Vissa stolar hävdar att du ska sitta i kors, men det beror på din längd och längden på dina ben.

Spelstol för barn

Att spela tv-spel kan vara ett bra sätt att lära ditt barn att lösa problem och utveckla sin finmotorik. Det är inte bara roligt att spela, utan det kan också vara väldigt lärorikt. Finns det något bättre sätt att motivera ditt barn att lära sig än att köpa en utmärkt spelstol åt dem? Få ditt barn att känna sig som en viktig del av lekupplevelsen med den perfekta stolen. En extra fördel är att de bästa gamerstolarna även kan användas för andra aktiviteter som att läsa och koppla av. Kom ihåg att kolla in de olika nätbutikerna igen här på ReviewsBird, där du även kan hitta tillbehör till gamingbord och gamingtangentbord.

Mer Nätbutiker