Gameshop Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Gameshop

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Reinger
Jag har nyligen handlat på Gameshop och min upplevelse var mycket positiv. Deras sortiment är enormt med över 100 000 produkter inom spel, film och prylar. Det var lätt att hitta det jag letade eft...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt sortiment, snabb leverans och konkurrenskraftiga priser!

  Jag har nyligen handlat på Gameshop och min upplevelse var mycket positiv. Deras sortiment är enormt med över 100 000 produkter inom spel, film och prylar. Det var lätt att hitta det jag letade efter till mitt Nintendo system. Webbplatsen är också mycket enkel att navigera. Leveranstiden var snabbare än vad jag hade förväntat mig och paketet kom välpackat så att allting skulle vara i bra skick vid ankomst. En annan sak som verkligen stack ut för mig var deras konkurrenskraftiga priser jämfört med andra liknande butiker online. Totalt sett är jag mycket nöjd med min erfarenhet av shopping hos Gameshop och kommer definitivt att använda dem igen i framtiden!


Andra personer tittade också på