Gabiona Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Gabiona

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dr. Vicenta O'Kon
Jag har nyligen köpt en gabion från Gabiona och min upplevelse var överlag positiv. De hade ett stort urval av gabioner och tillbehör att välja mellan, vilket gjorde det lätt att hitta exakt vad ja...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Gabionsköpare blir aldrig missnöjda

  Jag har nyligen köpt en gabion från Gabiona och min upplevelse var överlag positiv. De hade ett stort urval av gabioner och tillbehör att välja mellan, vilket gjorde det lätt att hitta exakt vad jag letade efter. Dessutom kunde jag köpa på faktura, vilket var väldigt bekvämt för mig. Jag blev glad över att höra att deras produkter är tillverkade i Tyskland, så jag visste att jag skulle få hög kvalitet. Och när jag fick min gabion levererad blev jag inte besviken – den var mycket hållbar och välbyggd. En annan sak som stack ut för mig var hur hjälpsamma de var med sin professionella rådgivning. Jag hade många frågor innan jag bestämde mig för vilken produkt som passar bäst för mitt ändamål. Men personalen på Gabiona gav mig all informationen som behövdes för att fatta beslutet. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt Gabiona om du planerar att köpa en gabion eller relaterat tillbehör online - med flera tillgängliga valmöjligheter samt högsta kvalitetsprodukter kan du vara säker på å bli nöjd!


Andra personer tittade också på