Fotbuitken

Alla recensioner

Fotbutiken

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Pierce Herman
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse på Fotbutiken.se. Deras sortiment av fotvårdsprodukter är ganska omfattande och hjälpsamt för någon som jag som brukar ha problem med mina fötter. Jag beställ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Recension över Fotbutiken: Hög Kvaliteit Enkelt Till Hands

  Jag är väldigt nöjd med min upplevelse på Fotbutiken.se. Deras sortiment av fotvårdsprodukter är ganska omfattande och hjälpsamt för någon som jag som brukar ha problem med mina fötter. Jag beställde skoinlägg, fotkrämer och stödstrumpor från deras hemsida och leveransen var verkligen snabb! Jag fick mina produkter inom bara två dagar efter att jag hade beställt dem. De skoinlägg jag köpte passade perfekt i mina vanliga skor och har gjort underverk för både mitt obehag när jag går långa sträckor samt också sänkt smärtnivån när jag står under längre perioder av tid. Fotkrämerna doftade härligt trots att detta inte var den mest avgörande faktorn vid mitt val, så blev det ändå ett positivt moment hos mig. Sammanfattningsvis tycker jag verkligen om Fobutiken.se eftersom de ger alla möjlighet till högkvalitativ fotvård utan att lämna hemmet!


Andra personer tittade också på