Foderboxen Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Foderboxen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Enrique
Jag har nyligen provat Foderboxen och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Jag var glad över möjligheten att beställa färskfoder online och få det levererat direkt till min dörr. Beställningsproc...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiskt & Bekvämt Djurfoderservice Med Personlig Touch

  Jag har nyligen provat Foderboxen och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Jag var glad över möjligheten att beställa färskfoder online och få det levererat direkt till min dörr. Beställningsprocessen var enkel och webbplatsen var lätt att navigera. Leveransen anlände i tid och maten såg fräsch ut. Min husdjur tyckte om smaken av maten, vilket gjorde mig glad eftersom mitt djurs hälsa är viktig för mig som ägare. En annan sak jag gillade med Foderboxen var den personliga touch de lade till i sin service genom att inkludera ett handskrivet kort tillsammans med beställningen. Det känns verkligen som om de bryr sig om sina kunder och deras fyrbenta vänner. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Foderboxens tjänster för alla djurägare inom Mälardalen som vill ge sina husdjur högkvalitativt färskfoder bekvämt från hemmet.


Andra personer tittade också på