Flowlife Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Flowlife

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

Z
Zboncak
Jag besökte nyligen Flowlife för en massage och jag måste säga att det var en av de bästa massagerna jag någonsin har fått! Personalen var mycket professionell och välkomnande, vilket skapade en lu...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En hänförande massageupplevelse hos Flowlife

  Jag besökte nyligen Flowlife för en massage och jag måste säga att det var en av de bästa massagerna jag någonsin har fått! Personalen var mycket professionell och välkomnande, vilket skapade en lugn atmosfär. De marknadsledande produkterna som användes under massagen hjälpte mig verkligen att slappna av och lindra stress från mina ömma muskler. Efteråt kände jag mig fullständigt utvilad och redo att ta itu med dagen. Flowlife är definitivt värt ett besök om du vill ha den mest avslappnande upplevelsen på marknaden. Jag kommer definitivt tillbaka för fler behandlingar i framtiden!


Andra personer tittade också på