Flexbox Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Flexbox

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Shakira
Flexbox är definitivt ett företag som levererar på alla plan. När jag behövde köpa en postlåda till min fastighet var Flexbox mitt självklara val, och de gjorde verkligen inte mig besviken. Jag gi...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Styrkor i Flera Valmöjligheter Goda materialalternativ Tidssparande självinfästning

  Flexbox är definitivt ett företag som levererar på alla plan. När jag behövde köpa en postlåda till min fastighet var Flexbox mitt självklara val, och de gjorde verkligen inte mig besviken. Jag gillade verkligen den stora variationen av färger, storlekar och metallpostlådor att välja mellan. Detta gjorde det lätt för mig att hitta en postlåda som passar perfekt med resten av min fastighets design och estetik. Men det bästa med Flexbox var deras flexibilitet när det kom till utformningen av skyltarna. Att kunna byta ut skyltar efter eget tycke utan extra kostnad var verkligen en bonus, eftersom jag tidigare har upplevt problem med detta hos andra företag. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt Flexbox om du letar efter högkvalitativa postlådor till din fastighet eller ditt hem.


Andra personer tittade också på