FiskeOnline Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

FiskeOnline

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Julia
Jag har precis använt FiskeOnline och jag måste säga att det var en fantastisk upplevelse. Jag hade inga problem med att navigera på webbplatsen och hitta det jag letade efter. Den stora mängden av...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk köpupplevelse hos FiskeOnline

  Jag har precis använt FiskeOnline och jag måste säga att det var en fantastisk upplevelse. Jag hade inga problem med att navigera på webbplatsen och hitta det jag letade efter. Den stora mängden av fiskeutrustningar som finns tillgängliga gjorde definitivt mitt val mycket lättare. Kundsupporten var också helt enkelt utmärkt! De svarade snabbt på mina frågor och gav mig hjälpsamma tips för att välja rätt produkt för mig. När jag fick min beställning, blev jag imponerad av kvaliteten på de produkter som kom fram, allting var som beskrivet online. Det är tydligt att FiskeOnline prioriterar sin kunds nöjdhet högt. Jag skulle definitivt rekommendera FiskeOnline till alla mina vänner inom sportfisket. Deras breda sortiment och god kundservice ger oss förtroendet att handla där igen i framtiden!


Andra personer tittade också på