Find it online

Alla recensioner

Finditonline

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Shaina
Jag nyligen köpte smink från Finditonline och var mycket nöjd med min erfarenhet! Jag uppskattade verkligen det stora utbudet av produkter tillgängliga på deras hemsida. Frakten var också snabb, ef...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv online shoppingupplevelse hos Finditonline

  Jag nyligen köpte smink från Finditonline och var mycket nöjd med min erfarenhet! Jag uppskattade verkligen det stora utbudet av produkter tillgängliga på deras hemsida. Frakten var också snabb, eftersom allt tydligen hanteras i Sverige. Betalningsprocessen kändes också säker och jag gillade att de erbjuder olika frakter. Sammantaget är jag väldigt nöjd med mitt köp från Finditonline! De har ett enastående urval av produkter till konkurrenskraftiga priser. Med deras snabba frakt och säkra betalning är detta utan tvekan ett företag som många andra onlinebutiker bör ta efter.


Andra personer tittade också på